KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

SV Hoofddorp maakt Tameris en Van Bakel erelid

Jan Tameris en Jos van Bakel zijn tijdens de algemene ledenvergadering van S.V. Hoofddorp benoemd tot ereleden. Daarnaast werden ook nog een aantal spelden uitgereikt voor 25 jaar en één voor 40 jaar trouwe lidmaatschap aan Rob Brandt.

(Oom) Jan Tameris is al vanaf 1 augustus 1945 lid van de club. Hij is destijds begonnen bij sportvereniging E.T.O. Na de fusie tussen sportvereniging E.T.O. en de Rooms Katholieke Voetbal Vereniging Hoofddorp Boys zette hij in 1969 zijn lidmaatschap voort bij S.V. Hoofddorp. Op dit moment is Jan 72 jaar onafgebroken lid van onze S.V. Hoofddorp. Tameris heeft zich gedurende deze zeer lange periode van lidmaatschap, naast zijn eigen voetbalcarrière, op vele terreinen intensief ingezet en zich daarbij buitengewoon verdienstelijk gemaakt voor de verenigingsorganisatie van S.V. Hoofddorp. Tameris was onder meer vele jaren actief als grensrechter, consul, terreinknecht en bestuurslid.

Jos van Bakel is vanaf 2003 lid van de vereniging. Als enthousiaste vader was hij al vanaf het begin nadrukkelijk betrokken bij de ontwikkelingen van het jeugdgebeuren, waarin ook zoon Sjoerd een zeer plezierige tijd heeft meegemaakt. Bijna wekelijks was Van Brakel aanwezig op de IJvelden. Op het moment dat hem werd gevraagd iets te doen voor de vereniging, had hij daar direct wel oren naar.

Op organisatorisch gebied is Van Bakel de afgelopen jaren van zeer grote waarde geweest bij een groot aantal activiteiten en projecten. Zo heeft de clubman zich bijvoorbeeld jaarlijks actief ingezet voor de Grote Clubactie en heeft Van Bakel het afgelopen jaar tal van acties ondernomen voor de Energy Battle. Mede door zijn motivatie mocht S.V. Hoofddorp onlangs ‘de Groenste Prijs’ van de Haarlemmermeer als winnaar van deze battle in ontvangst nemen.

Daarnaast was Van Bakel een aantal jaar een vaste waarde in de gedragscommissie en leverde hij een flinke bijdrage aan het organiseren van de jaarlijkse jeugdtoernooien. Recent maakte Van Bakel ook deel uit van de jubileumcommissie van 90 jaar S.V. Hoofddorp. Voor de club meer dan voldoende aanleiding om deze clubmannen het erelidmaatschaap toe te kennen.

Lidmaatschapsspelden
Voor 25 jaar trouw lidmaatschap werden tijdens de ALV ook nog zeven lidmaatschapsspelden toegekend. Roland over de Linden , Jerry Verschoor, Arwin Mols, Martijn Draijer, Rick Jubitana en Walther Koeckhoven. Rob Brandt, speler zondag35+1 kreeg de speld voor 40 jaar lidmaatschap uitgereikt.

Foto: Ton Hofstra

Fotobijschrift: Jan Tameris werd tijdens de ALV benoemd tot erelid van SV Hoofddorp.

  • Jos van Bakel
  • Jan Tameris
  • SV Hoofddorp

Geef jouw reactie