KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

HBC haalt doelpunten met Verstraten

Kersverse tweedeklasser HBC heeft een paar dagen na het kampioenschap de volgende versterking vastgelegd. Lucas Verstraten, vorig seizoen goed voor liefst 41 doelpunten in de zaterdag 1 van de Kon. HFC, maakt de overstap naar Heemstede.

Verstraten voetbalt vanaf de jeugd bij de Kon. HFC en heeft daar alle selectieteams doorlopen. Na een tussenstop bij Zandvoort keerde de aanvaller weer terug in Haarlem om daar met zaterdag 1 uit te komen in de derde klasse. Verstraten gelooft in de ambitieuze plannen van HBC en heeft na een goed gesprek met hoofdtrainer Jasper Ketting niet lang hoeven na te denken om van club te veranderen.

De verwachtingen zijn niet alleen bij HBC hoog, maar zeer zeker ook bij Verstraten. Hij gaat er vol voor om een basisplaats te bemachtigen en schuwt de concurrentie niet. ‘Naar zijn mening word je daar als speler en als team alleen maar beter van. Gezien de kwaliteiten van mijn nieuwe medespelers verwacht ik ook volgend jaar bovenin de 2e klasse mee te draaien.’

Wat hem vooral aansprak is de accommodatie, het plezier in het voetbal bij HBC, de ambitieuze plannen en de manier van trainen. ‘HBC is ook een hele sociale club. Ik ken er ook een aantal jongens met wie ik voorheen bij Kon. HFC heb samengespeeld zoals: Bryan Wilderom, Bram Verhage en Jeroen de Bruijn. Het sprak me zeker aan om weer met deze gasten samen te spelen. Kortom, ik heb er zin in’, aldus Verstraten.

 

  • HBC
  • Lucas Verstraten

Geef jouw reactie