KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Telstar Vrouwen - Feyenoord in het teken van verbinding en inclusie

De thuiswedstrijd van de Telstar Vrouwen op zondag 5 november tegen Feyenoord staat in het teken van Telstar All Together. Met een speciaal voor deze gelegenheid ontwerpen wedstrijdtenue is de boodschap dat de Witte Leeuwinnen staan voor verbinding en inclusie. Het is voor het eerst dat ook de vrouwen van Telstar in het speciale regenboogtenue aantreden. Het duel in het 711 Stadion in Velsen-Zuid begint om 12.15 uur.

Voetbal is voor iedereen ongeacht culturele achtergrond, huidskleur, ras, seksuele voorkeur of religie. Iedereen moet zich welkom voelen binnen het voetbal. Telstar zet zich in op het verbinden en inclusie en is tegen sociale uitsluiting. De regenboog staat voor verbinding, hoop, liefde, veiligheid, ondersteuning en draagt bij aan acceptatie en gelijkheid.

De wedstrijd gedragen- en wedstrijd geprepareerde shirts van Telstar uit beide wedstrijden in het teken van Telstar All Together zullen worden geveild, De opbrengst wordt door de club uit Velsen-Zuid gedoneerd. Details over de veiling, deelname en het goede doel worden op korte termijn bekendgemaakt.

Tevens biedt Telstar supporters bij deze bijzondere gelegenheid de kans om dit unieke shirt in handen te krijgen. Het eenmalige Telstar All Together shirt is in beperkte oplage verkrijgbaar, exclusief via telstarfanshop.nl.

  • Telstar Vrouwen
  • verbinding en inclusie
  • regenboogshirts
  • Telstar All Together
  • Eredivisie Vrouwen

Geef jouw reactie