KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Kampioensschap lonkt voor DSOV en HBC

Een historisch promotie naar de eerste klasse is heel dichtbij voor DSOV. De voorlaatste speeldag in 2C kende zondag een onverwacht scenario. De Vijfhuizers kwamen tegen TAC’90 niet verder dan een 1-1 gelijkspel, maar sloegen met de hulp van Teylingen toch een mooie slag. De Sassenheimers wonnen in een spektakelstuk, na een 1-3 achterstand, met 4-3 van VUC. DSOV treft op de laatste speeldag DOSR dat nergens meer om speelt.

Voor HFC EDO dreigt een bijzonder pijnlijk afscheid van het zondagvoetbal. De 4-2 nederlaag tegen LSVV was voor het team van Koos Waslander de dertiende wedstrijd zonder zege. De Haarlemmers staan nu op de laatste plaats. SV Hillegom heeft nog één punt nodig op de slotdag om zeker te zijn dat het niet rechtstreeks degradeert. S.V. Hoofddorp maakte indruk in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen door Zeeburgia met 7-0 van het veld te vegen.

HBC heeft de hiërarchie in 4E overgenomen van Zwanenburg. De Heemsteders wonnen de topper via een late treffer van Jan Kruithof met 0-1. Bij winst op NFC promoveert HBC zondag naar de derde klasse en moet Zwanenburg zich opmaken voor overwerk.

Uitslagen zondag 20 mei:
Hoofdklasse A Leonidas - SJC 4-8
1A SV Hillegom – AFC’34 0-2
1A LSVV - HFC EDO 4-2
1A S.V. Hoofddorp – Zeeburgia 7-0
2C West 2 DSOV – TAC’90 1-1
2C West 2 GDA – Pancratius 3-1
2C West 2 Foreholte – DOSR 2-0
2C West 2 Teylingen –VUC 4-3
3A West 2 SV DIOS – Altior 0-0
4E Zwanenburg – HBC 0-1
5C SC Badhoevedorp – Geinburgia 0-3

  • DSOV
  • EDO
  • SV Hillegom
  • SV Hoofddorp
  • Zwanenburg
  • HBC

Geef jouw reactie