KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Schoten organiseert veiling

Op zaterdag 2 februari 2019 organiseert de Haarlemse tweedeklasser VV Schoten een veiling. Ed van Dijk zal deze avond, aanvang 19.30 uur, als veilingmeester optreden.

Na de promotie van het eerste elftal naar de tweede klasse zijn de consequenties duidelijk merkbaar. De strijd aangaan met clubs, die in de meeste gevallen groter, zo niet vele malen groter zijn dan Schoten, vraagt heel veel van de club. Het hardwerkend kader wil veel, maar kan weinig. Het verbeteren van o.a. de jeugdopleiding, accommodatie en organisatie kost niet alleen de nodige inspanning, maar ook flink wat euro’s.

Door middel van het organiseren van deze veiling wil de club zichzelf een extra financiële injectie geven. De veilingcommissie heeft getracht er een aantrekkelijke avond van te maken door met de hulp van sponsoren een zo gevarieerd mogelijk kavelaanbod te bewerkstelligen.

Bezoekers kunnen onder meer bieden op een hotelovernachting in Kroatië, 3 prachtige Engelse voetbalwedstrijden, een workshop bierbrouwen bij Santpoorts Bier en sloepvaren door Haarlem. De gehele vereniging profiteert van de opbrengsten van de veiling. Na afloop is er nog een gezellige feestavond.

 

  • Schoten
  • veiling

Geef jouw reactie