KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Maart interessante maand in titelrace voor VVC en Kagia

Met de start van de derde periodetitel is de slotfase van de competitie aangebroken. VV Kagia en FC VVC zijn de twee ploegen in Haarlemmermeer die nog aan een kampioenschap mogen denken. In 3A, West 2, staat Kagia nog altijd keurig tweede. VVC staat derde in 3B met een geringe achterstand op de leidende positie van SC Buitenveldert.

Voor de Lisserbroekers zal er de komende twee weken meer duidelijk worden over de kansen. Koudekerk, de nummer drie, is zaterdag namelijk de tegenstander. Het eerste treffen eindigde met 3-2 in het voordeel van Koudekerk. DoCoS is op dit moment de nummer één en heeft een voordelig marge van 1 punt op de ploeg van oefenmeester Anton Wijsman. Beide titelconcurrenten van Kagia treffen elkaar op 12 maart.

De Nieuw-Vennepers, onder leiding van trainer Rini van Roon, hebben op dit moment een achterstand van vier punten op lijstaanvoerder SC Buitenveldert en twee op Zandvoort. VVC heeft op 12 maart de kans om dit gat te verkleinen wanneer de Amsterdammers op bezoek komen aan de Montreallaan.

Eerst volgt zaterdag nog het treffen bij subtopper JOS/Watergraafsmeer. Op 19 maart treffen Buitenveldert en Zandvoort elkaar.

 

  • FC VVC
  • Kagia
  • titelrace

Geef jouw reactie