KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

DIOS ziet opponent Floreant competitie verlaten

De vierde klasse A van het district West 2 op zondag, waarin ook SV DIOS uitkomt, telt binnenkort nog slechts dertien teams. Floreant uit Boskoop zal de competitie spoedig gaan verlaten.

Volgens de KNVB heeft Floreant bij de voetbalbond aangegeven bij de komende twee geplande wedstrijden (SVH uit, Altior thuis) niet op te komen opdagen. In dit geval zal de voetbalbond de club uit de competitie nemen.

Deze week werd duidelijk dat trainer Henry Egberts en een aantal spelers per direct stoppen. Het lukte Floreant niet om een interim-trainer te vinden die de benodigde papieren heeft om het seizoen af te maken, een vereiste van de KNVB.

Gevolgen

Uiteraard heeft dit ook gevolgen voor de stand. Voor DIOS is dit zeker niet ongunstig. De Nieuw-Vennepers moeten de afgelopen zondag behaalde drie punten inleveren, maar ook de 2-5 nederlaag in de openingsronde tegen Floreant telt dan niet meer mee.

Ook bestaat de competitie vanaf dat moment nog uit elk twee periodes. ASW, die aanvankelijk de eerste periode had gewonnen, behoudt wel zijn periodetitel.

 

  • SV DIOS

Geef jouw reactie