KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Kagia stelt Leliveld aan als nieuwe trainer

Hein Lelieveld is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van VV Kagia. De 35-jarige oefenmeester komt over van de Koninklijke HFC waar hij werkzaam is als assistent. Als eindverantwoordelijke van het vlaggenschip coachte Lelieveld ROAC en DOSR. Bij de tweedeklasser uit Lisserbroek volgt Lelieveld René Ras op.

‘Wij zijn erg blij met het ja-woord van Hein. Met hem hebben we de trainer binnen die we graag wilden hebben. Een jonge ambitieuze trainer met ervaring op tweede klasse niveau. Hein is daarnaast ook de eerste trainer die met een UEFA A-diploma op zak aan de slag gaat bij onze club. Ik ben er van overtuigd dat we met Hein z’n ervaring en expertise kunnen gaan werken aan onze doelstelling om met beide selectieteams een stabiele tweedeklasser te zijn. Voor nu richten we eerst al onze pijlen op dit seizoen. We hopen nog te kunnen voetballen dit seizoen en René Ras daarmee zijn verdiende afscheid te geven. Laten we hopen dat dit veilig en snel kan.’, zegt bestuurslid technische zaken Mark Scholte op de clubsite van Kagia.

Lelieveld: ‘Ik ben zeer verheugd om volgend seizoen aan de slag te gaan als hoofdtrainer van Kagia. Ik heb in de gesprekken met het bestuur, technische commissie en een afvaardiging van de spelersgroep een goed beeld gekregen van de club. Kagia is een echte dorpsclub met veel vrijwilligers en een strakke organisatie. Dit past goed bij mij, aangezien ik in het verleden bij min of meer vergelijkbare clubs heb mogen werken als hoofdtrainer. Daarbij volg ik het voetbal in deze regio al jaren op de voet. Zeker sinds ik een aantal jaar geleden in Lisse ben komen wonen. Met name de beleving van het voetbal hier in de regio spreekt me erg aan.’

 

  • VV Kagia
  • Hein Lelieveld

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement