Uit de regio

Debutant DSOV ook volgend seizoen in de eerste klasse

DSOV uit Vijfhuizen heeft zich weten te handhaven in de eerste klasse. Ondanks het 1-2 verlies tegen LSVV eindigt het team van Bart Jansen (foto) zeker op een veilige plaats.

In de eerste helft nam LSVV de leiding. Het werd alweer snel rechtgezet door Vince de Kwant (1-1). De bezoekers voetbalden vrijuit en nam kort na rust weer de leiding. DSOV ontketende daarna een stormloop, maar het forceren van een gelijkmaker lukte niet.

Trainer Jansen was teleurgesteld, maar tegelijkertijd opgelucht dat DSOV in de eerste klasse blijft. Ook komend seizoen blijft Jansen de Vijfhuizers trouw.

DSOV maakte ook de komst van twee nieuwe spelers bekend. Centrale verdediger Victor Laforga (21) komt over van VSV een speelde daarvoor voor EDO. Van Lisse komt de twintigjarige aanvaller Jazz Prins over.