KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Vrienden van DIOS verenigen zich in Club van 100

Na enkele maanden van voorbereiding en vele enthousiaste aanmeldingen was het zondag 15 maart 2020 zo ver. De Club van 100 van SV DIOS werd gelanceerd. Een fantastische groep sponsors is lid geworden van deze club en zetten hiermee financieel de schouders onder deze mooi vereniging uit Nieuw-Vennep. Mede hierdoor kan DIOS de gewenste ambities verder vormgeven.

Peter Damen (foto), voorzitter DIOS: Onze club kent vele vrijwilligers die iedere dag weer opnieuw de schouders eronder zetten. Onmisbaar voor onze voetbalclub. Hierdoor is DIOS in staat om dagelijks trainingen te geven en wekelijks wedstrijden op het complex te laten plaatsvinden. Maar DIOS is meer dan dat. Onze vereniging staat midden in de gemeenschap en wil graag haar maatschappelijke rol binnen Nieuw-Vennep blijven vervullen. Zo organiseren de vereniging en haar leden, buiten voetbalactiviteiten, vele andere bijeenkomsten en evenementen. Of dit nu gaat om het ondersteunen van onze jongste leden bij het traditionele boerenkoolfeest, het Sinterklaasfeest en de jeugdvoetbalkampen of buurtbijeenkomsten en sportevenementen voor scholen, DIOS is meer dan alleen voetbal. Maar ook het thema “een duurzame wereld” werd eerder door DIOS omarmd en vonden er investeringen plaats op het gebied van energiereductie op het complex. Zo zijn er energiezuinige installaties aangelegd en wordt er steeds meer LED verlichting toegepast. Om al deze belangrijke zaken te kunnen blijven vervullen zijn echter financiële middelen noodzakelijk. De Club van 100 van DIOS maakt het mede mogelijk om met elkaar deze activiteiten te kunnen blijven organiseren.

Het bestuur van DIOS is de Club van 100 erkentelijk voor haar inzet de afgelopen maanden. Ook de sponsoren hartelijk dank voor hun spontane reactie op dit initiatief. Met deze bijdrage zal, buiten het door de Club van 100 aan te wijzen doel, een investering mogelijk worden voor de aanpassing van de verlichting rondom veld 1. Erg fijn om te ervaren dat zo veel leden en sponsors ons een warm hart toedragen.’

In verband met de genomen maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus kon de oprichting van de Club van 100 niet met elkaar worden gevierd. Besloten is om de oprichting van de Club van 100 op 15 maart op een later moment een bijeenkomst te organiseren om hier met elkaar bij stil te staan. Het prachtige bord van de Club van 100 hangt inmiddels in de kantine van DIOS in Nieuw-Vennep.

  • SV DIOS
  • Club van 100
  • Peter Damen

Geef jouw reactie