KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Vierde klasse op zaterdag sterker dan ooit

De competitiestart voor de standaardteams vanaf de eerste klasse is in aantocht. Komend weekend staat de eerste speeldag gepland. 433 Magazine vroeg een aantal trainers naar de verwachtingen. Haarlem-Kennemerland staat ook dit seizoen onder leiding van Rajinder Deen. De zeer ervaren Joop Böckling is nieuw in de technische staf.

‘Wat opvalt is dat er met de nieuwe indeling en de clubs die weggevallen zijn naar de 5e klasse er een leuke maar vooral zware indeling ontstaan. Dit gaat denk ik zorgen voor een spannend seizoen met meer gewaagde potjes en een hoger niveau wat clubs moeten bereiken om een kampioenschap te behalen of promotie af te dwingen.

Wij bij Haarlem-Kennemerland gaan met ons tweede elftal omhoog naar de reserve 2e klasse. En ook dit gaat zorgen dat onderling binnen de selectie het niveau omhoog gaat en de selectie hierdoor in de breedte sterker wordt. Met ons eerste elftal willen wij weer meedoen voor de prijzen en verdergaan waar we zijn geëindigd. Wij hebben de groep aan kunnen sterken uit onze jeugd 19-1 en 19-2.

Als club zijn wij super trots dat wij deze ontwikkeling in de club hebben weten te bewerkstellingen, waardoor we ons echt kunnen focussen op versterkingen van buitenaf en hier heel selectief mee om kunnen gaan. Ondanks een paar verschuivingen zijn wij goed de zomer door gekomen en hebben niet veel spelers verloren. Wel is er een verschuiving in de staf. Ton Griffioen -die vorig jaar aan mijn zijde stond- is door verandering in zijn werk na heel veel jaren gestopt als trainer bij Haarlem-Kennemerland. Joop Böckling zal mij dit jaar assisteren en met mij proberen de volgende stap te zetten binnen de club. Ik ben erg trots zo een naam naast mij te hebben en ik denk dat wij een super goed team zullen vormen. Op naar een spannend nieuw seizoen maar wij zijn er klaar voor.’

Tegenstanders in de vierde klasse: DSK, Germaan/De Eland, Hoofddorp, Jong Hercules, Overbos, Parkstad, SVIJ, VVC, VVH Velserbroek, Velsen, Velsenoord, Waterloo en Wijk aan Zee.

  • Haarlem-Kennemerland
  • Rajinder Deen

Geef jouw reactie