KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Winnaar blijft uit bij Noordwijk - Katwijk

De Duin- en Bollenderby tussen Noordwijk en Katwijk is geëindigd in een 1-1 gelijkspel. Het venijn zat hem op sportpark De Duinwetering in het begin. Binnen een kwartier wisten beide teams tot scoren te komen.

Robbert Susan zette Katwijk, na voorbereidend werk van Samuel Scheimann, op voorsprong. Raies Roshanali bracht de stand snel weer in evenwicht door balverlies van Danny van Haaren op het middenveld af te straffen. De bezoekers leden zo op speeldag 3 het eerste puntverlies. Noordwijk wacht nog op een driepunter.

Rijnsburgse Boys verliet Maassluis met een lichte kater. De formatie van Henk Wisman speelde een klein half uur met elf tegen tien, maar dat was niet genoeg om Excelsior te verslaan. Het treffen eindigde in 2-2. Bram de Bruin en Dani van der Moot, die in de slotfase nog een enorme kans liet liggen, waren trefzeker voor de Uien. Koninklijke HFC verspeelde de koppositie door met 1-0 te verliezen van Quick Boys.

In de derde divisie behaalde FC Lisse in Zeeland een knappe 1-2 zege op HSV Hoek. Tom Duindam en Jeffrey Kleibroek waren trefzeker voor de ploeg van oefenmeester Raymond Bronkhorst. Ter Leede kwam op de Roodemolen niet verder dan 0-0 tegen ACV. De ploeg uit Sassenheim pakte zo wel het eerste punt. De meest opvallende uitslag in deze afdeling was absoluut de 11-0! zege van DOVO op de amateurs van Ajax.

  • Katwijk
  • Noordwijk
  • Rijnsburgse Boys
  • FC Lisse
  • Ter Leede
  • Kon HFC

Geef jouw reactie