KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Koninklijke HFC vindt nieuwe partner voor jeugdafdeling

Vomar Voordeelmarkt wordt vanaf 1 juli aanstaande hoofdpartner van de Koninklijke HFC jeugd. Met de samenwerking ondersteunt Vomar de Haarlemse voetbalclub niet alleen financieel, maar worden er ook diverse gezamenlijke activiteiten opgezet met een grote focus op gezondheid en vitaliteit.

Naast de zichtbaarheid op het HFC complex en op de shirts van alle jeugdspelers, heeft het partnership namelijk een gezonde missie: gezondere voeding stimuleren die bereikbaar is voor ieders portemonnee. Vomar gaat gedurende minimaal 2 jaar helpen met deze relevante missie. Dit komt onder andere tot uiting in meerdere acties zoals de verkoop van zeer voordelig fruit in het clubhuis in het weekend, maar ook door receptinspiratie en het samen gezond koken op de club.

Naast de vaste sponsorbijdrage introduceert Vomar binnenkort een nieuw spaarsysteem waarmee leden van HFC hun club een extra steuntje in de rug kunnen geven. Met dat systeem wordt een stukje van de uitgaven van de HFC’ers bij Vomar teruggegeven aan de club. De leden kunnen daarvoor bij alle vijf de winkels van Vomar in Haarlem en de winkel in Heemstede terecht. Met de keuze voor Vomar als supermarkt wordt HFC dus automatisch sterker gemaakt. Steun waar Koninklijke HFC in deze uitdagende tijden enorm blij mee is.

Dirk Jan Rutgers, voorzitter Koninklijke HFC: We zijn ongelooflijk blij met dit mooie vernieuwende partnership met Vomar. Dagelijks wordt door HFC ́ers hard gewerkt om de kwaliteit van ons jeugdvoetbal te verbeteren. Voeding en gezondheid zijn aspecten waar we heel graag meer aandacht aan willen besteden. Geweldig om hier samen met dit prachtige Noord-Hollandse familiebedrijf aan te kunnen werken.’

Aart van Haren, algemeen directeur Vomar Voordeelmarkt: ‘Een samenwerking met de grootste voetbalclub van Haarlem is een logische stap voor Vomar. Vomar is met zes winkels sterk vertegenwoordigd in Haarlem en Heemstede en veel leden van HFC verwelkomen we al in onze winkels. We vinden het belangrijk om een goede buur te zijn en de jeugd van lokale clubs te ondersteunen. We steunen niet alleen financieel maar gaan echt voor een samenwerking om o.a. gezonde voeding te stimuleren. Met kennis, inspiratie én de Laagste-Prijs-Garantie van Vomar kunnen we gezonde voeding voor iedereen bereikbaar maken.’

  • Koninklijke HFC

Geef jouw reactie