KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Noordwijk maakt favoriete rol waar in derby tegen SJC

Noordwijk heeft de derby in de derde divisie tegen SJC opnieuw royaal weten te winnen. Op De Duinwetering drukte de trots koploper het verschil op de ranglijst met de buurman ook in de score uit (4-1).

Voor rust weerde de ploeg van trainer Sjaak Polak zich kranig. De thuisclub scoorde via Nick van Staveren (2) en een penalty (uit de rebound) van Thomas Reynaers wel drie keer en besliste zo al in een vroeg stadium de strijd.

Tjeerd Westdijk schreef in deel twee de vierde Noordwijk treffer op zijn naam. In de slotfase scoorde Youssef El Baouchi namens SJC de 4-1. Voor de ploeg van Kees Zethof was het niet alleen door de eigen zege een heerlijk weekend. Quick Boys verloor de topper tegen Hoek (1-2). De voorsprong voor Noordwijk op de runner-up liep zo op naar vijf punten. Daarnaast werd met Fanuel Waandels van Jodan Boys een nieuwe aanwinst binnengehaald en verlengde Axel Wendt zijn contract.

Voor SJC blijft het vooral angstvallig naar beneden kijken. De voorsprong op de laatste drie teams is echter nog altijd ruim.

Foto’s: Johanna Wever/SJC

  • SJC
  • Noordwijk
  • derby

Geef jouw reactie