KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Ajax verlengt overeenkomst met S.V. Hoofddorp

S.V. Hoofddorp is ook de komende twee jaar Ster Partnerclub van Ajax. De vereniging heeft al heel veel jaren een samenwerkingsverband met de Amsterdamse topclub. Nadat Ajax twee jaar geleden de samenwerking met ca. 40 partnerclubs nieuw leven heeft ingeblazen, is deze samenwerking intensiever geworden.

Slechts negen verenigingen van de veertig clubs hebben de Ster status, de hoogste van de drie categorieën waarin de veertig partnerclubs kunnen worden ingedeeld, verworven. Afgelopen week ontving S.V. Hoofddorp bericht van Ajax dat de vereniging ook de komende twee seizoenen in de hoogste categorie partnerclub (Ster Partner) is ingedeeld. Dit op basis van de gestructureerde jeugdopleiding, het aanwezige technische kader en de accommodatie en alle additionele faciliteiten voor de jeugdselectiespelers.

De samenwerking houd o.a. in dat de jeugdopleiding van S.V. Hoofddorp wordt uitgenodigd voor voetbaltechnische bijeenkomsten, train de trainer sessies, deelname aan toernooien bij Ajax op de Toekomst en consultancy en ondersteuning op bijvoorbeeld het vlak van video-analyse en verder structureren van het jeugdplan. S.V. Hoofddorp is bijzonder trots op dit resultaat en kijkt vol vertrouwen uit naar de verdere samenwerking met Ajax.

  • S.V. Hoofddorp
  • Ajax
  • partnerclub

Geef jouw reactie