KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

DSOV nummer 1 op fictieve ranglijst over 2016

Een kampioenschap voor een team uit Haarlemmermeer lijkt er niet meer in te zitten na de nederlagen van FC VVC en VV Kagia van afgelopen weekend. Een plaats in de nacompetitie voor promotie is daarentegen wel zeer reëel. Ook VV UNO, 4B, heeft met de huidige runner-up klassering alle kans om dat doel te bewerkstellingen.

DSOV is door een sterke serie na de winterstop via de derde periodetitel een belangrijke outsider in 3C. Ook Hoofddorp (za) en SV DIOS zijn in 2016 bezig aan een opmars.

In de gevarenzone bevinden zich ook een aantal teams. SV Overbos, SV Hoofddorp (zo), VV Zwanenburg en SV DIOS zullen in de slotfase van het seizoen nog bergen werk moeten verzetten om volgend seizoen tenminste op hetzelfde niveau te mogen uitkomen.

In de februari editie van 433 Magazine publiceerden we een fictieve stand n.a.v. de klassering van alle teams. Hieronder een nieuwe top- en flop vijf aan de hand van het behaalde punten in 2016.

Top
1. DSOV 6-15
2. Hoofddorp (za) 6-13
3. FC VVC 6-13
4. SV DIOS 5-10
5. UNO 6-10

Flop
1. Pancratius (za) 4-0
2. SCW 6-1
3. Overbos 6-2
4. Pancratius (zo) 6-6
5. Zwanenburg 6-6

Abbenes en SC Badhoevedorp hebben we niet in dit overzicht opgenomen omdat ze allebei niet uitkomen in de standaardklasse.

 

  • Fictieve ranglijst
  • DSOV
  • FC VVC
  • Kagia
  • Zwanenburg
  • UNO

Geef jouw reactie