KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Talentendagen bij S.V. Hoofddorp

Door de grote belangstelling van betaald voetbalclubs voor de talenten van S.V. Hoofddorp is de jeugdopleiding van deze vereniging ook dit seizoen weer op zoek naar extra aanvulling voor haar hoogste niveau jeugdselectieteams. Op dinsdag 5 en woensdag 6 april 2016 haar talentendagen voor F, E – en D- pupillen waaraan elke pupil, die nog geen lid is van S.V. Hoofddorp kan deelnemen en de mogelijkheid krijgt om zijn/haar kwaliteiten te tonen.

Talentendagen
Om het huidige hoge peil over de gehele breedte te handhaven zoekt S.V. Hoofddorp nieuwe talenten uit de regio die graag op hoog niveau willen voetballen en zich verder willen ontwikkelen als voetballer. Ook worden de nieuwe aanmeldingen van de bestaande wachtlijst uitgenodigd. Spelers die vorig jaar in positieve zin opvielen, maar geen plaats kregen, worden opnieuw uitgenodigd voor de proeftrainingen.
Voor alle aanmeldingen geldt, dat bij het aanmelden altijd naam, geboortedatum, woonplaats, telefoonnummer en de huidige club en team moet worden vermeld. De talentendagen gaan ook bij slechte weersomstandigheden gewoon door. Aanmelden via: talentendagen@svhoofddorp.nl. Meer bijzonderheden en de exacte data zijn te vinden via de website: www.svhoofddorp.nl.

Talent stroomt door
Afgelopen jaren is veel talent bij S.V. Hoofddorp doorgestroomd naar betaald voetbalorganisaties (BVO’s). De afgelopen seizoenen verlieten vele jeugdspelers de club om de overstap te maken naar een betaald voetbalclub, waaronder Ajax, Feyenoord, PSV en AZ.
De club is trots op de belangstelling van de BVO’s voor haar spelers. Het is opnieuw een bevestiging dat S.V. Hoofddorp over één van de beste amateurjeugdopleidingen in de regio beschikt. Ook de officiële samenwerking met AFC Ajax is daarvan een bewijs.

Vakkundig trainerskorps
De jeugdselectieteams staan onder professionele leiding van gediplomeerde en vakkundige trainer/coaches die de nadruk leggen op de ontwikkeling van talent. Spelers ontwikkelen zich beter door op hoog niveau te trainen en te spelen met goede medespelers. De jeugdselectieteams van S.V. Hoofddorp spelen allen op hoog niveau en profileren zich door hun positieve spelopvatting en verzorgd voetbal.

 Foto: Ton Hofstra

 

  • S.V. Hoofddorp
  • talentendagen

Geef jouw reactie