KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Jonker aan de gesprekstafel bij DSOV

Op vrijdag 16 november organiseerde DSOV uit Vijfhuizen voor haar leden een gezellige gesprekstafel. Ronald Olsthoorn, van AT-5, ging in gesprek met Andries Jonker. Daarnaast schoven ook Bart Jansen (hoofdtrainer 1e) Bianco Carolina (captain 1e DSOV) en Ben Ewals (voorzitter T.C) aan. Gezamenlijk werden anekdotes over de carrière van Jonker besproken.

Uiteraard gaf de Amsterdammer ook zijn kijk op het hedendaagse voetbal en wilde Jonker graag weten hoe DSOV als klein dorpje met beperkte mogelijkheden tot aansprekende resultaten is gekomen. Jonker heeft de ambitie om D.V.C.-Buiksloot weer naar grote hoogte wil brengen. Het vroegere De Volewijckers, wat nog betaald voetbal speelde (tot 1974) en nu gefuseerd is tot Buiskloot, voetbalt in de derde klasse. Jonker heeft zijn hulp en visie toegezegd aan Buiksloot om te bereiken waarin, in zijn ogen het om gaat. De jeugd zal het voetbal anders dienen te benaderen en dan moet het mogelijk zijn om Buiksloot weer te laten schijnen in de Amsterdamse regio en zelfs daarbuiten.

De geslaagde avond werd georganiseerd door DSOV in samenwerking met de Vrienden van DSOV en de Ondernemers Vereniging Vijfhuizen.

 

  • DSOV
  • Andries Jonker
  • Bart Jansen
  • Bianco Carolina

Geef jouw reactie