KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Wat doet uw club in de winterstop?

Afgelopen weekend stond de laatste volledige wedstrijdronde voor de hoogste standaardteams van 2015 op het programma. Na een inhaal/bekerweekend ligt de competitie voor hen tot 23 januari 2016 stil. Vaak zijn er in deze periode genoeg andere activiteiten op de club. Wat te denken van de jaarlijkse toernooien rond Kerst en Nieuwjaar en het kerstrad.

Bij veel verenigingen wordt in de periode dat competitie stil ligt vaak een trainingskamp belegd. De redactie van 433 Magazine is uiteraard benieuwd wat dit keer de plannen zijn en wat voor activiteiten er zoal op het programma staan. Een weekje naar een bestemming in Zuid-Europa, teambuilding in de sneeuw of gewoon een paar dagen op stap in eigen land?

Op 433magazine.nl.willen we graag foto’s en verslagen plaatsen zodat ook de thuisblijvers op de hoogte blijven. Ook geplande oefenwedstrijden in deze periode willen we graag publiceren. Schroom dus vooral niet om ons via het e-mailadres redactie@443magazine.nl op de hoogte te houden.

SV Hoofddorp, VV UNO, SV Overbos, DSOV, VV Zwanenburg, SC Badhoevedorp, RKSV Pancratius, SCW, SV Abbenes, VV Kagia, FC VVC, SV DIOS

 

  • 433
  • winterstop
  • trainingskamp

Geef jouw reactie