KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Debutant UNO haalt felbegeerde eerste zege binnen

Ten koste van VSV behaalde VV UNO de eerste zege in de derde klasse. De ploeg van Maarten Slagtveld won de wedstrijd tussen de twee laagvliegers ruim met 3-0. In 2A is ook SV Overbos eindelijk verlost van de hatelijke nul.

Voor hele vrolijke gezichten zorgde een 1-1 gelijkspel niet. Tegen Opperdoes, voor aanvang van de wedstrijd ook nog puntloos, was door de mannen van Stefan Teeken stiekem wel op meer gehoopt.

FC Lisse verdedigde met succes de leidende positie in de derde divisie A. In Katwijk bleek Rijvogels een taaie klant. De gastheer kwam uit een strafschop op voorsprong. Via een discutabele treffer van Martin van Eeuwijk (bal wel of niet over de lijn) en een doelpunt van Roel de Goede vlak voor het eindsignaal kwam de zege toch bij FC Lisse terecht.

In 3B heeft Kagia ook na vijf wedstrijden nog steeds het maximum aantal punten. Tijs v.d. Schinkel, Pascal Timmermans en Ajay Mahli waren allen na rust trefzeker en loodsten de equipe van trainer Anton Wijsman zo Amsterdam met 0-3 langs VVA/Spartaan.

Zaterdag 15 oktober:
Derde divisie A Rijnvogels - FC Lisse 1-2
2A SV Overbos – Opperdoes 1-1
3B S.V. Hoofddorp – IJmuiden 0-1
3B UNO – VSV 3-0
3B VVA/Spartaan - Kagia 0-3
3B FC VVC vrij
3B SCW vrij
4E RKSV Pancratius –NVC 5-2

 

  • UNO
  • VV Kagia
  • SV Hoofddorp
  • FC Lisse
  • SV Overbos

Geef jouw reactie