Uit de regio

Doelpuntrijk gelijkspel FC Lisse

Het duel tussen derdedivisionisten FC Lisse en ADO’20 is zaterdag op Ter Specke onbeslist geëindigd. In een nuttig oefenduel scoorden beide partijen drie keer.

ADO’20 nam binnen een kwartier spelen al met 2-0 de leiding via een penalty en een velddoelpunt van Jan-Willem Tesselaar. Daarna was het de beurt aan Tom Duindam, die rond de 25e minuut met een schuiver de 1-2 in het net schoof. De Lissenaren drongen fel aan en dat resulteerde erin in dat ze tien minuten voor de rust de gelijkmaker maakten. Remy van Ekeris was de gelukkige en bracht zo de stand op 2-2.

De tweede helft was ook van hoog gehalte. FC Lisse ging op zoek naar de winnende treffer en leek in deze missie te slagen toen Duindam de 3-2 scoorde. ADO’20 nam er geen genoegen mee en scoorde via Luc van Schuffelen alsnog de 3-3. Al met al een goede wedstrijd voor beide partijen.