KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Verhoek zwaait af bij Sporting Martinus

Sporting Martinus en oefenmeester Tom Verhoek gaan komende zomer uit elkaar. Verhoek vindt het na vijf jaar tijd voor een nieuwe uitdaging op het sportieve vlak.

‘Het besluit maken om te stoppen vond ik heel moeilijk, zeker nu wij zo goed presteren. Maar ik moet een keuze maken voor over acht maanden. Ik denk dat dit, voor mij, een mooie eindhalte is om uit te stappen. Voor de vereniging hoop ik dat de bus nog jaren verder gaat rijden en de eindhalte nog een aantal stations verder weg ligt. Ik ga de club blijven volgen de komende jaren’, zo laat Verhoe in daadkrachtige taal weten op de clubsite.

Verhoek begon in de zomer van 2018 als debuterend hoofdtrainer bij Sporting Martinus en met succes. Onder zijn leiding werkte de Amstelveners zich met een aantrekkelijke speelstijl op met als bekroning het kampioenschap in de derde klasse afgelopen seizoen. Ook een niveau hoger gaat het de club voor de wind. In november legde Sporting Martinus al beslag op de eerste periode met zo kans op een nieuwe promotie.

Komende zondag hervat Sporting Martinus als lijstaanvoerder de competitie met een thuisduel tegen subtopper Hooglanderveen, aanvang 14.00 uur.

Foto: Alex van Elven

  • Sporting Martinus
  • Tom Verhoek

Geef jouw reactie