KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Vele prominente namen bij benefietwedstrijd FC Lisse

Op zondag 20 november is sportcomplex Ter Specke van FC Lisse het decor van een speciale middag voor Stichting Support Casper (www.supportcasper.nl.). Naast een familietoernooi staat er een wedstrijd tussen het huidige eerste elftal van FC Lisse en een team met oud-spelers van de zaterdag op het programma. Ook is er een speciale loterij waarbij onder meer een shirt van Dirk Kuyt te winnen valt.

Vele prominente spelers van Lisse hebben inmiddels toegezegd om mee te spelen in dit bijzondere duel. Op het lijstje van namen staan onder meer Barry Opdam, Jelle Korbee, Jerrel Linger, Julian Emanuelson, Orson Naarendorp, Kenny Heemskerk, Michael van der Heijden, Robin Stolp, Maarten Smakman en Edgar van Schie.

Twee oud-trainers van FC Lisse Misha Salden en Ruud Bröring zitten op de bank bij de All Stars. Allebei kijken ze reikhalzend uit naar de confrontatie met Robbert de Ruiter. Waar Bröring zondag speciaal naar uitkijkt, is de hereniging met op en top FC Lisse man Kees van Wieringen die zelf ook aan alvleesklierkanker leidt. Hij was enige tijd geleden gast bij Voetbal Insite. Bröring: Ik heb jaren met Kees op een zeer prettige manier samen gewerkt. Kees is altijd zeer positief ingesteld, altijd loyaal en altijd betrouwbaar.'

Het grote doel van de middag is om zoveel mogelijk euro’s in te zamelen voor Stichting Support Casper. De Stichting rond de clubarts van Feyenoord, Casper van Eijk, heeft drie miljoen euro nodig om compleet onderzoek mogelijk te maken naar de behandeling van alvleesklierkanker. De aftrap van de wedstrijd is om 15.00 uur. Vanaf 16.00 uur wordt de middag afgesloten met een derde helft.

Achteraf zal 433 Magazine ook aandacht besteden aan deze bijzonder middag bij FC Lisse.

Met medewerking van Hennie van de Weerd

  • FC Lisse
  • Stichting Support Casper
  • Casper van Eijck
  • benefietwedstrijd

Geef jouw reactie