KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Hillegom ten onder tegen koploper Boshuizen

S.V. Hillegom heeft het niet gered tegen FC Boshuizen. De ploeg van Stefan Teeken verloor met 0-2 en zakt zo naar de middenmoot in de eerste klasse. Voor de rust scoorde Sohrab Safie de 0-1 uit een intikker.

Eigenlijk kwam Boshuizen niet in gevaar en was het wachten op de 0-2. De ploeg zit technisch en tactisch goed in elkaar. Laat dat maar over aan Marcel IJzendoorn de nieuwe coach van Boshuizen. IJzendoorn weet ondertussen genoeg na jaren assistent zijn geweest bij VVSB. Hij trainde daarna nog Foreholte. Nu is Boshuizen het volgende station. Het grote werk kan beginnen.

Het doelpunt viel op het juiste moment van de wedstrijd, beaamde IJzendoorn na de wedstrijd. Frank van Gils gooide roet in het eten en maakte rond de zestien meter goed gebruik van de geboden ruimte en schoot raak van afstand (0-2). Hillegom kreeg wel de kansen, maar wist er geen raad mee. Op het moment dat Stefan Teeken, de coach van Hillegom, Jim Pijpers wisselde gebeurde er nog iets. Vrije trappen en schoten van onder andere Jeroen Dedel liepen op niets uit. Ook Jasper van Trigt had pech. Het was voor Hillegom op de momenten ook net niet. De ploeg van Teeken staat na twee nederlagen op rij weer met beide benen op de grond. Het wordt dus weer tijd om punten binnen te halen. Dat zal dan moeten gebeuren tegen NVC volgende week in Naarden. Een week later speelt men thuis tegen een van de zwaardere tegenstanders in deze competitie JOS/ Watergraafsmeer.

Aan de trouwe supporters zal het niet liggen. Ze waren weer in grote getallen aanwezig zoals altijd om hun helden aan te moedigen. IJzendoorn was tevreden met de winst. ‘Het tweede doelpunt op het juiste moment viel in de wedstrijd. We zijn nooit in de problemen geweest. Een verdiende overwinning. De insteek was drie punten en dat is gelukt en daar ging het om.’

Tekst: Hennie van de Weerd

 

  • SV Hillegom

Geef jouw reactie