KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Telstar Vrouwen met Worm de eredivisie in

Marelle Worm (32) wordt de hoofdtrainer van het Telstar Vrouwen team in de Pure Energie Vrouwen Eredivisie in het seizoen 2022-2023. Worm is sinds 3 jaar coach van het DSS Vrouwen team dat nu in de Topklasse speelt.

Van 2009 tot 2015 kwam ze als speler uit voor ADO Den Haag. Daarna heeft ze zich gericht op het trainersvak en heeft zij bij de KNVB haar trainingspapieren tot en met het UEFA A diploma behaald.

Telstar Vrouwen en Marelle Worm werken al langer samen en zetten met het binnenhalen van een eredivisieteam een grote stap in het ontwikkelen en de groei van het vrouwenvoetbal in de regio Kennemerland.

Yvonne van Gennip, Voorzitter Telstar Vrouwen: Marelle heeft zelf op het hoogste niveau gevoetbald en is sindsdien een ervaren coach met een heldere kijk op hoe aantrekkelijk voetbal op het hoogste niveau gespeeld moet worden.’

Met deze topcoach stelt Telstar in de komende maanden een selectie samen van jonge talenten én ervaren speelsters. Hans de Winter gaat als technisch manager en assistent de Vrouwenteams, de Telstar Vrouwen Voetbal Academie en de individuele ontwikkeling van talenten vormgeven. De samenwerking met DSS in Haarlem, één van de grootste vrouwenvoetbal clubs in Nederland, zal worden voortgezet en uitgebreid.

  • Telstar Vrouwen
  • Marelle Worm
  • Yvonne van Gennip
  • Hans de Winter

Geef jouw reactie