KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Foreholte stelt clubman Van den Berg aan als teammanager

Dennis van den Berg is aangesteld als de nieuwe teammanager van Foreholte. De club heeft zo een nieuwe schakel gevonden om samen met trainers Frank Bloemheuvel, Ronald van Veldhoven en Jaco van Staalduinen, verdere staf en spelers een kabel te vormen om het Voorhoutse vlaggenschip op te stuwen naar nieuwe successen.

Die ontwikkeling moet leiden dat je als Voorhouter op zondagmiddag 14.00 uur op veld 1 van De Elsgeest wilt zijn en als voetballer met het Foreholte-DNA zelfs binnen de lijnen van dat zelfde veld. Nu stapt Dennis in een functie die hem past ‘als een jas’: organiseren, assisteren, initiëren, entameren en dat alles vanuit positiviteit.’ Of, zoals Dennis altijd als persiflage van Johan Cruijff het Foreholte-clublied afsluit: ‘Ja, leuke mensen, mooie kantine, goed veld, goed bier, veel supporters.’

De meeste leden, supporters en volgers van Foreholte kennen Van den Berg (rechts op de foto, red.) al vele jaren. De Elsgeest is altijd zijn ‘voetballend thuis’ geweest, eerst via alle jeugdselecties en daarna als meer dan vaste waarde (meestal) op het middenveld van Foreholte 1 in het eerste decennium van deze eeuw. Zijn grootste sportieve succes (tot nu toe) beleefde hij op 2 juni 2002 toen Foreholte vanuit de finale van de nacompetitie, na negentig knotsgekke minuten, promoveerde na een 4 – 2 overwinning op SV Bernardus.

  • VV Foreholte
  • Dennis van den Berg

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement