KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

NK voetbal voor meiden onder 11 bij Alliance

Het Nederlands kampioenschap voetbal voor meiden onder 11 jaar wordt dit jaar door Alliance22 georganiseerd. Op zondag 16 juni aanstaande is de club uit Haarlem de trotse gastclub voor de 16 beste Nederlandse meidenteams in de leeftijdscategorie jonger dan 11 jaar.

De voetbalvereniging uit Haarlem heeft in de afgelopen jaren met de jeugd een indrukwekkende reeks aan resultaten behaald en ziet dit toernooi als een stimulans om die lijn door te zetten.

‘Alliance is een voetbalclub die de jeugd hoog in het vaandel heeft staan en jongeren intensieve begeleiding biedt om hun voetbalkwaliteiten optimaal te kunnen ontwikkelen. Dat beleid werpt zijn vruchten af, zoals te zien is aan de nationale successen die we de afgelopen jaren hebben behaald’, aldus Alliance bestuurder Menso de Maar. ‘De club is er trots op het Nederlands kampioenschap onder 11 te mogen organiseren. Ouders, kinderen en lokale bedrijven helpen allemaal mee om er voor iedereen een geweldig sportevenement van te maken”.

‘Voetbal bij meisjes in Haarlem en omstreken is enorm in trek. Om als Alliance ’22 het Nederlands Kampioenschap voor meiden onder de 11 jaar te organiseren op het moment waarop onze eigen Leeuwinnen het WK spelen is natuurlijk extra leuk. Meidenvoetbal leeft, zeker bij onze club!’

Het NK jeugdvoetbal wordt in samenwerking met Voetbal Talenten Toernooi (VTT) georganiseerd en is het officiële, open Nederlandse Kampioenschap. Het voetbalfestijn begint traditioneel met een spectaculaire openingsceremonie, uiteraard inclusief het Wilhelmus.

Het NK begint zondag 16 juni 2019 om 09:30 uur op sportcomplex S.v. Alliance '22 aan de Zeedistelweg in Haarlem en eindigt om 16:30 uur met de bekeruitreiking. Het toernooi is voor het publiek vrij toegankelijk. Aangeraden wordt met de fiets of openbaar vervoer te komen.

  • NK-voetbal onder 11

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement