KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Loorbach hoofdtrainer Vrouwen 1 DSS

Lennart Loorbach wordt in tegenstelling tot eerdere berichtgeving de nieuwe trainer van DSS Vrouwen 1. Patrick van der Fits, technisch manager DSS, reageert op de ontstane situatie: ‘Door de onverwachte terugtrekking door acute privéomstandigheden van Samira el Abdallaoui hebben wij als DSS direct slagvaardig gehandeld. Met het aanstellen van de gedreven Lennart halen wij een teambuilder, moderne trainer in huis. Lennart heeft de afgelopen jaren als hoofdtrainer een uitstekende ontwikkeling laten zien waar zijn teams op n attractieve wijze heeft laten spelen.’

De 38-jarige Loorbach heeft met zijn vijftien jaar ervaring reeds zijn sporen verdiend binnen het amateurvoetbal. Zo trainde hij diverse jeugdteams in de regio, was hij assistent bij Alliance’ 22, hoofdtrainer bij SV. BSM. Thans is Loorbach is actief als hoofdtrainer bij derdeklasser Bergen.

‘Ik ben recent benaderd om als hoofdtrainer aan de slag te gaan bij de vrouwentak van DSS. Die sportieve uitdaging ga ik graag aan. Het zal mijn eerste klus binnen het vrouwenvoetbal gaan worden, maar ik kijk ernaar uit. Voor zover ik heb gezien en gehoord ligt er bij DSS een goed fundament, en Ik zou daar graag samen met de technische- en begeleidingsstaf en speelsters op verder willen bouwen’, aldus de opgetogen nieuwe hoofdtrainer Loorbach.

  • DSS
  • Lennart Loorbach
  • Vrouwen 1
  • Patrick van der Fits

Geef jouw reactie