KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Herdenkingsdienst Johan Neeskens voor genodigden bij KNVB

Op maandag 21 oktober zal er voor vrienden, kennissen en genodigden uit de voetbalwereld ‘s avonds bij de KNVB Campus een gelegenheid zijn om Johan Neeskens te herdenken. Voorafgaand aan deze herdenking wordt hij in familiekring begraven in zijn woonplaats in Zwitserland.

Johan Neeskens overleed afgelopen zondag 6 oktober plotseling. Ten tijde van zijn overlijden verbleef hij voor werkzaamheden voor KNVB WorldCoaches in Algerije. In de dagen daarna lag de focus van zijn familie op het thuisbrengen van hun geliefde man, vader, schoonvader en opa.

De familie Neeskens wil bij het afscheid op 21 oktober samen met vrienden, kennissen en genodigden uit de voetbalwereld Johan een laatste eer bewijzen. Daarnaast willen ze ook alle fans bedanken voor de mooie reacties die ze voorbij hebben zien komen. 'Wij, als familie van Johan, willen iedereen bedanken voor de hartverwarmende steunbetuigingen die we in de afgelopen dagen hebben mogen ervaren. In deze moeilijke tijd biedt het ons troost om te vernemen hoe geliefd Johan was bij velen.'

De gasten voor de herdenkingsdienst worden in de komende dagen benaderd vanuit de KNVB.

Bron: KNVB

 

  • Johan Neeskens
  • RCH
  • KNVB
  • herdenkingsdienst

Geef jouw reactie