KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Katwijk pakt uit met schutter van formaat

VV Katwijk heeft met het oog op komend seizoen een belangrijke slag geslagen. Aanvaller Ahmed El Azzouti (30) komt over van IJsselmeervogels en heeft een tweejarig contract getekend op sportpark De Krom.

El Azzouti maakte naam op het hoogste amateurniveau bij Kozakken Boys. Zo scoorde hij in zijn tweede seizoen 27 goals in de tweede divisie en in zijn derde seizoen 17 doelpunten. In de zomer van 2019 vertrok de in Waddinxveen woonachtige aanvaller - samen met een aantal medespelers - naar IJsselmeervogels. In zijn eerste seizoen in Spakenburg maakte hij 24 doelpunten en ook dit seizoen staat de teller na vijf duels al op zes doelpunten.

‘We zijn zeer verheugd dat Ahmed gekozen heeft om de komende twee seizoenen voor VV Katwijk te komen spelen. We denken dat Ahmed met zijn loopacties, winnaarsmentaliteit en zijn neus voor doelpunten uitstekend past bij onze selectie.’, zegt technische directeur Cees Bruinink op de clubsite.

Daarnaast maakte VV Katwijk ook bekend dat verdediger Kay Blokland en Bart Sinteur nog twee jaar zullen uitkomen voor de club. Paul Kok en Samuel Scheimann zijn nog minimaal 1 extra seizoen op De Krom te bewonderen.

  • VV Katwijk
  • Ahmed El Azzouti

Geef jouw reactie