Uit de regio

Lisse op de counter geklopt door ODIN'59

FC Lisse is er niet geslaagd om de inhaalwedstrijd in de derde divisie tegen ODIN’59 naar haar hand te zetten. De Heemskerkers counterden zich op Ter Specke naar een 0-3 zege.

Voor rust kreeg de ploeg van Richard Plug een kans door een uitglijder van een Lisse-speler en gelijk was het raak door Thom de Vries 0-1. De opdracht werd zo in deel twee alleen maar lastiger voor de gastheer. De Lissenaren kregen genoeg kansen voor rust via o.a. Rowdy van der Putten en Oussama Siali ,maar kwamen niet tor scoren.
Eigenlijk is FC Lisse weg gecounterd en had het grote pech met lat en paal. Na rust ging FC Lisse op zoek naar de aansluitingstreffer. Wat het ook probeerde, het lukte niet om een doelpunt te maken. ODIN’59 maakte dankbaar gebruik van de grote ruimtes en liep zo uit in de score. Mitchell Bormann was in het laatste kwartier tot twee keer toe de schutter.

FC Lisse oefenmeester Robbert de Ruiter was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd. ‘We zijn weg gecounterd en vergeten te scoren. Justin (Valk, red.) had pech met de lat en voor Rowdy van der Putten stond de paal in de weg. Dat counteren beheersen ze bij Odin als geen ander. Ze gaan altijd voor de overwinning. Ze komen niet voor een puntje. Als wij zelf niet scoren, wordt het moeilijk. De mogelijkheden waren er de gehele wedstrijd. We hebben wel geflatteerd verloren, maar daar hebben we weinig aan. Dat levert geen punten op.’

ODIN- coach Richard Plug keek tevreden terug op de wedstrijd die drie punten voor zijn team opleverde. ‘We hebben geluk gehad met lat en paal en de kansen die onze tegenstander kreeg. Na de rust moesten we het eerste kwartier overleven en hadden we het al eerder af kunnen maken. De zege was wel geflatteerd. Nee, we hebben geen last gehad van het bekeravontuur tegen Emmen. We hadden wel last erna, want we waren echt kapot. De jongens hebben het deze week goed opgepikt.‘