KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Hoofddorp en Abram zien gezamenlijke toekomst

Het bestuur van sv Hoofddorp heeft samen met de technische commissie overeenstemming bereikt met Jethro Abram over een verlenging van zijn huidige verbintenis voor het seizoen 2021-2022 als hoofdtrainer van de zondagselectie.

De visies van het bestuur en de trainer op technisch- en organisatorisch gebied komen overeen. Dit heeft er toe bij gedragen dat de contractbespreking op een prettige en snelle manier tot stand is gekomen. Het vorige en het huidige seizoen bij S.V. Hoofddorp verloopt in veel opzichten door de coronamaatregelen niet zoals alle partijen hadden verwacht. Zo kwam de huidige competitie al na enkele duels stil te liggen en is het afwachten of er dit seizoen nog in competitieverband gespeeld gaat worden.

De technische commissie heeft na afstemming met de spelers en begeleiding een duidelijk signaal gekregen om met Abram door te gaan. Dit vormt een goede basis om op de ingeslagen weg voort te gaan en daarbij ook het komende seizoen uitvoering te blijven geven aan het bestaande beleid van S.V. Hoofddorp waarbij gestreefd wordt om zo hoog mogelijk te spelen op amateurniveau.

Foto: Ton Hofstra

 

  • Jethro Abram
  • SV Hoofddorp

Geef jouw reactie