KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

KNVB reikt gouden speld uit aan VVC vrijwilliger John Hagman

John Hagman, wedstrijdsecretaris van FC VVC, heeft op zaterdag 24 september van KNVB-ambassadeur Floris Thoolen de gouden speld in ontvangst mogen nemen. Na zestien jaar actief te zijn geweest voor de Vennepse voetbalclubs sv SMS en FC VVC heeft John Hagman besloten zijn vrijwilligersactiviteiten voor de club af te bouwen.

Hij heeft in al die jaren verschillende rollen binnen beide clubs gespeeld. Als voorzitter van SMS was hij onder andere aanjager van het succesvolle fusietraject van sv SMS en vv Nieuw Vennep tot het huidige FC VVC. Zijn jarenlange inzet was reden voor het bestuur van FC VVC om hem voor te dragen voor deze onderscheiding.

De heer Thoolen van de KNVB noemde John een fantastisch voorbeeld van een actieve vrijwilliger die onmisbaar is geweest voor de club. Hij haalde aan dat John zeventien jaar geleden is begonnen als coach/leider van het team van zijn zoon en later jeugdvoorzitter werd bij SMS. In de rol van voorzitter van diezelfde club was hij aanjager en begeleider van de fusie van sv SMS en vv Nieuw Vennep tot het huidige FC VVC.

‘Zo’n traject vraagt veel tijd en energie en het is de vraag of het lukt. Het is gelukt, mede dankzij jouw inzet en kwaliteiten. Zonder vrijwilligers zoals John die zich met liefde inzetten - ook bij nacht en ontij - kunnen clubs niet bestaan.’ John’s echtgenote Linda kreeg een dankwoord voor het uitlenen van haar man aan de club en haar ondersteuning bij de uitvoering van de administratieve taken.

In de februari-editie van 433 Magazine was John Hagman ook de vrijwilliger in de rubriek Zonder….. geen voetbal.

 

  • FC VVC
  • John Hagman vrijwilliger
  • KNVB-speld

Geef jouw reactie