KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Megavoorsprong niets waard voor Hillegom en Olympia Haarlem

De KNVB heeft naar aanleiding van de coronacrisis en de daarmee gepaarde overheidsmaatregelen besloten de amateurvoetbalcompetities per direct te beëindigen. Alle resultaten worden geschrapt en zo promoveert en degradeert er dus geen enkele club. Welke teams in de regio zijn sportief de grote verliezers van deze drastische beslissing?

Vooral bij het ambitieuze Olympia Haarlem is de kater enorm. Voor de ploeg van Barry Tjeertes was het kampioenschap in 3A (zaterdag) met liefst tien punten voorsprong een kwestie van tijd. SV Hillegom ziet in de tweede klasse zondag een zeer grote kans op de titel door de neus gebord worden. De voorsprong op eerste achtervolger HVV is negen punten. Ook Valken’68 (2C) voert de ranglijst aan. Met een marge van vier punten was er echter zeker nog geen sprake van een gelopen titelkoers in deze afdeling.

Verder zien o.a. Katwijk, Rijnsburgse Boys,  SV Zandvoort, FC Aalsmeer, AMVJ, Sporting Martinus, Pancratius (zo), RCH, HBC en VSV de kans op mogelijk sportief succes dit seizoen in één keer verdampen.

 

  • SV Hillegom
  • Olympia Haarlem
  • Valken68
  • KNVB

Geef jouw reactie