KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Nuyens manager vrouwen-meidenvoetbal DSS

Met ingang van seizoen 2023/2024 treedt Cees Nuyens toe als manager vrouwen-meidenvoetbal bij DSS. Door de explosieve ontwikkeling van het vrouwenvoetbal, de prestatiecurve binnen het vrouwenvoetbal bij DSS en de samenwerking met Telstar is deze functie een logisch gevolg.

Met de komst van Cees hoopt DSS de toonaangevende positie binnen de regio nog verder te optimaliseren en uit te breiden. ‘Dit is een mooie stap voor de club’, licht technisch manager Patrick van de Fits toe. ‘We zien mooie ontwikkelingen bij het vrouwenvoetbal. Niet alleen bij DSS, maar binnen de gehele sport. Daar horen ambities bij, en die stralen wij dan ook graag uit. Met de komst van Cees zetten wij een stap in de goede richting om ons niveau nog wat hoger te tillen’

Cees Nuyens heeft zijn sporen in de Haarlemse voetbalregio, waarbij de laatste jaren vooral in het vrouwenvoetbal, meer dan verdiend. Met zijn ervaring, inzichten en managementvaardigheden is hij de ideale man om vanuit deze functie de ingeslagen weg verder de optimaliseren en waar mogelijk te verbeteren.

Fotobijschrift: Cees Nuyens als trainer van de vrouwen van Alliance'22

  • DSS
  • Cees Nuyens

Geef jouw reactie