KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Kagia geeft zege in slotfase uit handen

VV Kagia heeft een zekere winst verspeeld tegen het onderaan staande Berkel (2-3). De thuisclub leidde in de slotfase nog met 2-1. Kagia kon voorin door blessures geen beroep doen op de geblesseerden Dirk-Jan Ligtenberg en Tijs van der Schinkel.

Vroeg in de wedstrijd kwam de ploeg uit Berkel aan de leiding 0-1 en dat bleef tot de rust zo. In de tweede helft kantelde met twee treffers voor Kagia de wedstrijd. Er leek geen vuiltje aan de lucht voor de thuisclub, maar toch ging door twee late treffers mis.

Trainer Rene Ras was teleurgesteld door het achteraf onverwachte verlies. ‘De jongens hebben keihard gewerkt. We waren er dichtbij. Door twee fouten gaan we de in de eindfase de mist in. Erg jammer, want we leken op de goede weg. Scherpte en duelkracht in het eigen zestienmetergebied deden ons de das om. Nu de rug rechten. We moeten bij elkaar blijven en zorgen dat we er met gezamenlijk uitkomen. Ik heb alle vertrouwen in deze groep. We blijven gewoon keihard werken en dan komt alles goed.’

Tekst: Hennie van de Weerd

  • VV Kagia
  • Rene Ras
  • Dirk-Jan Ligtenberg
  • Tijs van der Schinkel

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement