433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Ter Leede heeft aan één treffer voldoende

Ter Leede- aanvaller Jeffrey Bok was niet tevreden na afloop van de wedstrijd tegen debutant FC’s-Gravenzande. ‘Eén nul is te karig als je terugkijkt na het verloop van de wedstrijd. We hadden minimaal met 3-0 moeten winnen.'

Bok: ‘FC Gravenzande in de eerste helft alleen maar gevaarlijk geweest met de lange bal en een paar vrije trappen. In de tweede helft waren zij alleen in de eindfase gevaarlijk. Met een 1-0 voorsprong hoeft er maar een bal verkeerd te vallen en het staat 1-1. We hebben grote delen van de wedstrijd gedomineerd, maar maken het niet af. Nee, bij mij was er geen spanning na het verloren duel tegen Rijsoord. Ik had het volste vertrouwen in een goede afloop van deze wedstrijd. Met de drie punten ben ik wel tevreden, maar met het verschil zoals ik zei niet.’

Matchwinnaar
Waar de equipe van Wisman niet tot scoren kwam, lukte dat in de tweede helft wel. Eindelijk konden de supporters van Ter Leede rond de 62e minuut opveren toen Van Otterlo de bevrijdende 1-0 kon binnenschieten. De middenvelder was dubbel blij met de overwinning. Tien minuten na zijn doelpunt vergat hij de bal af te geven, wat een zekere goal en dus de 2-0 had opgeleverd. De middenvelder ging voor eigen succes en schoot over.

Niet slim
‘Stom van mij moet ik zeggen. Ik voerde te ver mijn actie door omdat ik de bal had moeten voorgeven. Ik had het mezelf niet vergeven als Gravenzande nog de 1-1 had gemaakt. Gelukkig hielden we stand, want zij kregen in de eindfase nog een paar goede kansen. Deze wedstrijd moesten we ten koste van alles winnen. Hoewel het wel billen knijpen was in de eindfase van de wedstrijd, is dat gelukt.’

Tekst: Hennie van de Weerd