KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Kern selectie DSOV blijft komend seizoen in tact

DSOV is zeer verheugd dat in navolging van de staf ook nagenoeg alle spelers hebben aangegeven aankomend seizoen voor de eersteklasser uit Vijfhuizen actief te zijn. Nadat er vorig seizoen veel spelers stopten, werd het huidige seizoen vooral gebruikt om als team ervaring op dit niveau. Met name de jonge spelers hebben zo de kans gekregen om onder druk hun talent te kunnen etaleren.

De belangrijkste reden voor het aanblijven van de spelers is het gevoel dat er iets moois groeit in Vijfhuizen. De huidige selectie is een ideale mix van ervaring en jong talent waarmee de komende jaren stappen gemaakt kunnen worden. Daarnaast zit er ook een talentvolle lichting uit de huidige onder 19 groep aan te komen. Voor DSOV ziet de toekomst er sportief dus zonnig uit!

Hoofdtrainer Bart Jansen geeft aan heel veel vertrouwen te hebben in deze selectie. Op dit moment wordt er alleen nog gekeken naar een paar versterkingen van buitenaf. De volgende spelers hebben toegezegd sowieso bij DSOV te blijven: Bianco Carolina, Tarek Karboutli, Davy de Back, Jean Pierre Kerkeboom, Koen Duijtshoff, Vince de Kwant, Loet de Kwant, Atul Malhi, Damian Kramer en Danny Rathebe.

Hicham Lechkar, Lars van Rijn, Nino Marchena, Roberto de Randamie, Kay Gerritsen en Victor Laforga blijven DSOV eveneens trouw.

 

  • DSOV
  • Bart Jansen
  • Vijfhuizen

Geef jouw reactie