KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Noordwijk houdt de jeugd in beweging met extra trainingsaanbod

Hoe kan een voetbalclub een bijdrage leveren om kinderen die niet naar school kunnen en daardoor minder bewegen te helpen? Bij vv Noordwijk kwamen ze op het idee om extra trainingen aan te bieden en dat blijkt een schot in de roos. Dankzij de inzet van een aantal enthousiaste trainers grepen 50 kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar deze kans op de woensdagmiddag aan.

Ook de trainingen voor de komende twee weken, die van 14.00 tot 16.00 uur plaatsvinden, zijn al volgeboekt. Een lidmaatschap is geen voorwaarde om mee te doen. Noordwijk is blij dat het dit als vereniging aan de jeugd kan aanbieden. Met de explosieve groei van kinderen die door thuisonderwijs minder bewegen is het ook bijna noodzaak geworden. Naast de extra trainingen motiveert vv Noordwijk de komende weken de jeugd om te blijven bewegen door een beweegbingo en voetbal challenges via Instagram.

Binnen vv Noordwijk is er vanaf de eerste lockdown door covid-19 de mogelijkheid aan de jeugd geboden om te blijven voetballen. De jeugdteams trainen minimaal 2 tot 3 keer per week en iedere zaterdag zijn er onderlinge wedstrijden. Als verrassing voor de jongste leden krijgen zij aanstaande zaterdag zelfs training van de selectiespelers van Noordwijk 1.

  • VV Noordwijk

Geef jouw reactie