KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Nationale Voetbalweekend versterkt het clubgevoel

Van 31 mei t/m 2 juni is Het Nationale Voetbalweekend. Samen met alle voetballers en verenigingen laat de KNVB zien hoe mooi en belangrijk het amateurvoetbal is in en voor Nederland.

Het Nationale Voetbalweekend is enorm populair en succesvol, waarbij meer dan 500 verenigingen door het hele land activiteiten organiseren, zoals circuittrainingen, benefietwedstrijden, skill games en wedstrijden waar zelfs de allerkleinsten en senioren aan kunnen deelnemen.

Ook de KNVB organiseert een heleboel activiteiten en initiatieven. Zo wordt op vrijdag 31 mei de winnaar van het mooiste amateurshirt van Nederland gekozen. De winnaar werd gekozen door de jury van Cor Potcast en door de stemmen van het Nederlandse publiek. In het kader van het Nationale Voetbalweekend zocht de KNVB samen met Cor Potcast afgelopen weken naar het mooiste amateurshirt van Nederland.

Op zaterdag 1 juni, tijdens een van de eerste uitzwaaitrainingen van het Nederlands Elftal, krijgen fans de kans om hun helden in actie te zien. Bij deze speciale gelegenheid zal het Nederlands Elftal in hun amateurshirts te bewonderen zijn, en zijn er spelertjes van al hun amateurclubs aanwezig.

De redactie van 433 Magazine is benieuwd naar de activiteiten op de verenigingen in onze regio in het kader van Het Nationale Voetbalweekend. Tip ons vooral. Zo zijn leuke foto’s met een korte toelichting welkom op emailadres redactie@433magazine.nl.

 Foto: KNVB

  • Het Nationale Voetbalweekend
  • KNVB
  • amateurvoetbal
  • mooiste amateurshirt van Nederland

Geef jouw reactie