KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

VVC lijkt op weg naar kampioenschap

Het gevecht om de titel in de derde klasse B lijkt toe aan de beslissende fase. FC VVC werd zaterdag de grote winnaar in de race om de hoofdprijs. De formatie van trainer Rini van Roon klopte VEW met 4-0. Door de 3-1 nederlaag van VV Kagia tegen Blauw Wit/Beursbengels heeft de ploeg uit Nieuw-Vennep nu zeven punt voorsprong op de eerste achtervolger.

Teleurstelling was er bij FC Lisse en Ter Leede. De koplopers in respectievelijk de derde divisie en de hoofdklasse leden allebei een nederlaag. De Sassenheimers raakten zo de eerste plaats kwijt. FC Lisse staat nog wel gedeeld bovenaan, want ook enkele concurrenten verspeelden punten. Voor de ploeg van Robbert de Ruiter was het al de vierde nederlaag in vijf wedstrijden in 2017. IJsselmeervogels staat nu als Lisse op 42 punten.

Voor SV Overbos viel er in 2B geen eer te behalen tegen ZOB. De koploper was met 5-0 veel te sterk voor de kwakkelende equipe van scheidend oefenmeester Stefan Teeken. VV UNO haalde tegen VVA/Spartaan het vijfde punt binnen en is S.V. Hoofddorp zo voorbij op de ranglijst in 3B. R.K.S.V Pancratius won ook de twaalfde wedstrijd van het seizoen in 4E.

Alle uitslagen zaterdag 18 februari:
Derde divisie A ODIN’59 - FC Lisse 1-0
Hoofdklasse A Ter Leede – Achilles Veen 1-2
2B ZOB - SV Overbos 5-0
3B Blauw Wit/Beursbengels - Kagia 3-1
3B SCW – Arsenal 0-1
3B FC VVC – VEW 4-0
3B UNO – VVA/Spartaan
3B SV Hoofddorp vrij
4E Pancratius - Muiderberg 4-0

  • FC VVC
  • FC Lisse
  • Ter Leede
  • UNO
  • Pancratius
  • SV Overbos

Geef jouw reactie