KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Zwanenburg-speler Mul versterkt HBC

Mark Mul komt volgend seizoen uit voor HBC uit Heemstede. De technicus, die op meerdere posities op het middenveld goed uit de voeten kan, komt over van competitiegenoot VV Zwanenburg.

Mul (23) is in de jeugd begonnen bij Zwanenburg, heeft daar alle jeugdselectie teams doorlopen en is sinds zijn overgang naar de senioren, één van de sterkhouders in de basis van het eerste elftal.

‘HBC heeft een mix van jonge talentvolle spelers, maar ook zeer ervaren spelers, die geacteerd hebben op een zeer hoog niveau. De technische staf en spelersgroep hebben allemaal de mentaliteit om er 100 procent voor te willen gaan, dus dat zit wel goed. Het is voor mij de eerste keer dat ik van club verwissel. Het is een goed moment om de stap te maken naar HBC. Vooral omdat ik mij nu weer echt opnieuw moet bewijzen en daardoor het maximale uit mij zelf moet halen. Ik ben ervan overtuigd, dat HBC(waarschijnlijk) in de 2e klasse goede resultaten gaat halen en ga er alles aan doen om daar aan bij te dragen. Ik mik uiteraard op een basisplaats en kan mij daarom volledig vinden in de ambitieuze doelstellingen van HBC en het sociale platform waarop dit zich afspeelt.’

Met Zwanenburg treft Mul komende zondag zijn nieuwe club.

 

  • Zwanenburg
  • HBC
  • Mark Mul

Geef jouw reactie