KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

DSOV toont ambitie met Metgod als nieuwe oefenmeester

DSOV heeft Edward Metgod vastgelegd als hoofdtrainer voor de selectie voor volgend seizoen. Als trainer heeft de voormalig doelman een brede carrière opgebouwd op zowel amateurniveau als in het betaald voetbal. Zo werkte Metgod (61) onder meer als assistent bij AZ en als hoofdtrainer bij Telstar. Daarnaast heeft hij zijn eigen scoutingsbedrijf.

De eersteklasser uit Vijfhuizen en Metgod (rechts op de foto, red.) zijn een contract voor één jaar overeengekomen met de intentie om voor een langere periode met elkaar door te gaan. Volgens Metgod wacht hem een interessante uitdaging bij een mooie club waar hij een goed team aantreft en waar de faciliteiten om te presteren ook goed op orde zijn. Dat geeft veel vertrouwen in meerdere mooie seizoenen.

DSOV is erg blij met het aanstellen van een zeer goede en ervaren trainer. De club wil met deze benoeming zijn ambitie bevestigen en kracht bijzetten en heeft veel vertrouwen in de samenwerking tussen Edward en het team. De benoeming volgt op de eerdere bekendmaking dat de huidige trainer, Bart Jansen, na 4 seizoenen stopt bij DSOV.

 

  • DSOV
  • Edward Metgod

Geef jouw reactie