KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Haarmans pakt selectievoetbal weer op bij DSOV

Vlak voor het sluiten van de overschrijvingstermijn in het amateurvoetbal heeft DSOV nog een speler van kaliber aan de haak geslagen. Wouter Haarmans komt over van Koninklijke HFC. De aanvaller speelde meer dan 200 wedstrijden in het 1e van HFC en maakte vele promoties mee met die club.

Nadat Haarmans in 2018 besloot om op een lager niveau te gaan spelen, begon het recentelijk toch weer bij hem te kriebelen. De link via bevriende DSOV spelers was snel gelegd en na een aantal keer meegetraind te hebben, heeft Haarmans besloten om de overstap naar de eersteklasser uit Vijfhuizen te maken. ‘DSOV is een gezellige en ambitieuze dorpsclub met een prima selectie en een visie die me aanspreekt. Daarbij ken ik al een aantal spelers en dus was de keuze snel gemaakt’, aldus Haarmans.

Trainer Bart Jansen is zeer content met zijn nieuwe aanwinst. ‘Vanaf het eerste contact was het gevoel zeer goed. Ik denk dat Wouter als persoon prima bij DSOV past en met zijn schat aan ervaring een welkome versterking is voor deze jonge ploeg. Het zal voor Wouter eerst zaak worden om helemaal fit te worden omdat hij al een tijdje niet meer gespeeld heeft. Voor zowel de speler als de technische staf is het daarom belangrijk om geduld te hebben en voorzichtig toe te werken naar het debuut van Wouter in het shirt van DSOV.’

  • DSOV
  • Wouter Haarmans
  • Bart Jansen
  • Koninklijke HFC

Geef jouw reactie