KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Mooie voetbalavond voor talentenvolle meiden Duin en Bollenstreek

Elke meidenteam heeft een aantal fantastische speelsters rondlopen, maar elke club wil deze natuurlijk wel bij zich houden. Vanuit dit oogpunt zijn een aantal clubs uit de Duin en Bollenstreek begin dit jaar bij elkaar gekomen om eens te kijken hoe al deze voetbalsters op elk haar eigen niveau uitgedaagd kunnen worden. Met elkaar sta je immers sterk.

Na een aantal selectierondes met alle meiden van onder 13 mochten 36 speelsters het vrijdagavond 9 oktober bij Valken’68 tegen elkaar opnemen. Onder leiding van de trainers van het Alan Campfens (1e) en Jan Ram (2e) van Valken’68 en Isabelle Hoekstra, die uitkomt voor de beloften van Ajax vrouwen, kregen de meiden een warming- up en goede wedstrijd voorbereiding en vervolgens werden ze gecoacht in een onderling duel.

En dat de Duin en Bollenstreek ook bij de meiden over veel talenten beschikt, bleek deze avond wel. Ondanks de harde regen spatte het plezier er vanaf. ‘Vanuit hier gaan we verder werken en hopen we ze vaker met elkaar te laten spelen om ze zo de uitdaging te bieden die de meiden nodig hebben’, aldus mede-initiatiefneemster Marieke Spaanderman.

  • Meidenveotbal

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement