KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

433 Magazine nieuwe naamgever jeugdtoernooi SV Hoofddorp

Het tiende PZC Toernooi bij S.V. Hoofddorp zit er weer op. Het onderlinge toernooi voor JO14 en J015 is niet meer weg te denken binnen de club. Toch wordt het volgend jaar anders. Peter Zwetsloot, samen met Ben van Ingen , initiatiefnemer en sponsor / naamgever van het toernooi stopt er na tien mooie jaargangen mee. Ook de naam van het toernooi: ‘PZCéé’ dekt niet meer de lading, want de C-junioren zijn tegenwoordig JO14 en JO15.

Daarom wordt het tijd voor vernieuwing. En die komt er, want vanaf volgend seizoen krijgt dit toernooi met 433 Magazine, het online medium en tijdschrift met al het voetbalnieuws uit de regio, een andere naam en sponsor. Dat wordt het 433 Magazine, het online medium en tijdschrift met al het voetbalnieuws uit de regio.

Tijdens de prijsuitreiking van zijn laatste toernooi greep Peter Zwetsloot de mogelijkheid aan om zijn opvolger Marnix Bakker voor te stellen en hem succes te wensen met de voortzetting van het toernooi dat binnen S.V. Hoofddorp een begrip geworden is. Peter werd na afloop door alle aanwezige bestuurders en andere clubiconen terecht bedankt voor zijn inzet en enthousiasme.

Fotobijschrift: De toernooidirecteuren Remco Bekker (links) en Jeroen Biesheuvel (rechts) met in het midden de gaande en komende sponsor Peter Zwetsloot (Peter Zwetsloot Communicatie) en Marnix Bakker (433 Magazine).

  • 433 Magazine
  • S.V. Hoofddorp

Geef jouw reactie