KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine

Telstar Vrouwen en TikTok United samen sterk tegen kinderkanker

Op dinsdag 22 augustus staat er om 16:00 uur een bijzondere wedstrijd op het programma in het Telstar Stadion in Velsen-Zuid. Het gelegenheidsteam van TikTok United, bestaande uit bekende tiktokkers en influencers, neemt het op tegen Telstar Vrouwen. Voor de verandering gaat het dan niet alleen om het sportieve resultaat, maar wordt er aandacht gevraagd en geld opgehaald voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Een onvergetelijke wedstrijd
De wedstrijd is uniek in vele opzichten. Zo zullen de teams aantreden in een speciaal tenue, welke na afloop wordt geveild. Ook is er voor houders van een VIP-ticket een unieke Meet & Greet met spelers van beide teams. Dé kans om je favoriete spelers en speelsters te ontmoeten en ze het hemd van het lijf te vragen. Verder zal er een loterij plaatsvinden waarmee verschillende mooie prijzen te winnen zijn. Voor de kinderen in het Prinses Máxima Centrum wordt er een livestream beschikbaar gesteld.

Samen tegen kinderkanker
Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen in Nederland kanker. Nog steeds overlijdt één op de vier kinderen met kanker aan deze ziekte. Als een kind ernstig ziek is door kanker, staat maar een ding voorop: genezen. Daarom werken ze in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie elke dag grensverleggend en gepassioneerd samen aan het verbeteren van de overlevingskans en aan de kwaliteit van leven van kinderen met kanker. Nu, en op de langere termijn. En hiervoor is geld nodig. Daar maken Telstar Vrouwen en TikTok United zich graag hard voor. Want samen maken we het verschil in het leven van kinderen met kanker.

Ambassadeur
De wedstrijd kent een hele speciale ambassadeur. Namelijk de 14-jarige Ege Bilici, die zelf te maken heeft met deze vreselijke ziekte. Begin 2022 kwam hij in het nieuws om aandacht te vragen voor het tekort aan niet-westerse stamceldonoren.

Erbij zijn?
Wil je bij deze bijzondere wedstrijd zijn? Koop dan je tickets vanaf €5,- via www.telstarticket.nl. Er is maar een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus wees er snel bij. Na aftrek van kosten gaat de opbrengst van deze wedstrijd volledig naar het Prinses Máxima Centrum.

 

 

  • Telstar Vrouwen
  • TikTok United
  • Prinses Máxima Center
  • kinderkanker

Geef jouw reactie