KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Voetbalquiz met Andy Houtkamp in Lisse

Event Center De Nachtegaal in Lisse is op vrijdagavond 8 februari het decor voor de 12e algemene voetbalquiz, georganiseerd door Kwis-Spelen.nl. Als presentator zal deze editie zal sportcommentator Andy Houtkamp optreden.

De pittige quiz, bestaande uit 3 ronden van 20 vragen, wordt jaarlijks gepresenteerd door een andere bekende spreker. Van cabaretiers als Peter Heerschop en Sjaak Bral tot oud-voetballers als Sjaak Polak en Heinz Stuy en oud-scheidsrechters Dick van Egmond en Roelof Luinge. Ook enkele collega’s van de media gingen Houtkamp voor: Sierd de Vos, Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Bas Ticheler (inmiddels perschef van Oranje).

Deelname aan de quiz is in tweetallen. De voetballiefhebbers komen uit het hele land. De grootste kenners van het voetbal gaan op 8 februari met een prachtige hoofdprijs naar huis: een buitenlandse voetbalreis, mogelijk gemaakt dankzij hoofdsponsor Passion Events. Inschrijven voor de voetbalquiz van 8 februari kan in tweetallen via de website www.kwis-spelen.nl.

 

  • Voetbalquiz
  • Andy Houtkamp
  • Lisse

Geef jouw reactie