KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Ter Leede opent het nacompetitiebal

De competities zitten er met uitzondering van de zondag tweede klasse B op. Voor een aantal verenigingen uit het verspreidingsgebied van 433 Magazine worden het echter nog drukke weken. Het aantal clubs dat zich heeft gekwalificeerd voor de nacompetitie is erg groot.

Ter Leede begint vanavond, aanvang 20.00 uur, al aan het toetje wat moet resulteren in een ticket voor de derde divisie. Staphorst, de nummer drie uit de hoofdklasse B, vormt de eerste hindernis. De formatie van Henk Wisman hoopt zichzelf een goede uitgangspositie voor de return van komende zaterdag op De Roodemolen te verschaffen. Bij succes wacht nog een dubbel tegen de winnaar van Achilles Veen en het favoriete ODIN’59 uit Heemskerk.

Woensdag is het de beurt aan FC Lisse. Zij spelen dan in en tegen Dongen. De Brabanders eindigden dit seizoen als nummer drie in de derde divisie op zondag. Wanneer de equipe van Robbert de Ruiter dit tweeluik wint, dan wacht nog de winnaar van UNA – Harkemase Boys.

Derdeklassers FC VVC en Kagia hebben nog tot zaterdag de tijd om zich optimaal te prepareren. Zwanenburg begint zondag aan de race die moet leiden tot een plaats in derde klasse.

  • Ter Leede
  • FC Lisse

Geef jouw reactie