KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Crowdfundactie voor SJC-trainer Polak

De prestaties van SJC onder bezielende leiding van Sjaak Polak zijn niet onopgemerkt gebleven. Er is in de regio veel lof voor de oud- profvoetballer die met de Noordwijkers bovenaan staat in de hoofdklasse A op zondag. Polak heeft kenbaar gemaakt dat hij graag de sprong naar de trainerstop wil maken. Om eerst als assistent en later als hoofdtrainer in het Nederlandse profvoetbal actief te mogen zijn.

Dat kan nog niet direct, want daar heb je echt een diploma van de UEFA Pro/Coach Betaald Voetbal voor nodig. De kosten voor deelname aan de cursus is €20.600,- en dat kan Polak niet zomaar aftikken. De SJC- trainer vond in website voetbalprimeur.nl een partner, die hem graag helpen zijn ambitie te realiseren. En daarom is door hem een crowdfundactie in het leven geroepen.

Zelf doneerde deze voetbalsite al de eerste €1000,- Onder het motto: ‘alle kleine beetjes helpen’, roepen zij iedereen op om een kleine bijdrage te leveren. Dat kan via de site www.doneeractie.nl/help-sjaak-polak-op-weg-naar-de-eredivisie/-4655.

Foto: Johanna Wever/SJC

  • SJC
  • Sjaak Polak

Geef jouw reactie